My Living Moments

Går ej längre att boka! 


Varmt välkomna till MLM Club's
Sköna Söndag
-Nu även online-

MyLivingMoments.se

 

Vi anpassar oss till rådande omständigheter och begränsar därför antalet platser och omfördelar till lite mer uteaktivitet. 
OCH du kan nu även välja att finnas med oss online denna söndag.
Är du med hemifrån så kommer du kunna se oss och  delta i alla övningar. Du kommer få tydlig information mer detaljerat när du anmält dig eller skicka dina frågor till oss. 

Fyll på med energi för att leva livet nu!

Nu är det dags för MyLivingMoments att finnas i verkligheten tillsammans med dig.
Vi ger dig möjligheten att uppleva en skön söndag tillsammans med oss, där vi tänkte skapa mängder av sköna moments tillsammans.Vi startar denna dag med lugna, sköna yogaövningar som passar alla, så på med behagliga kläder denna dag.

Därefter kommer vi att ge dig en stund av ledd reflektionstid där vi kommer guida dig igenom metoder som ska skapa insikter för dig - om dig själv.

Efter det en god brunch tillsammans.

Del två innehåller bland annat en ledd checka in övning som lär oss att hitta hem till oss själva, en övning för alla med efterföljande egen tanketid. 

Vi avslutar med en walk and think som är en promenad med tankar, reflektioner, insikter och summering.

Och mycket mer...

Kläder efter väder så vi kan skapa en Skön Söndag tillsammans.

Varmt välkommen önskar
Liselott & Maritza

Klicka här om du vill läsa mer om oss!

Nyhet - Var med oss online

Vi ger dig nu möjligheten att vara med oss online via din dator eller telefon. Du får en länk skickad till dig tillsammans med mer information om hur du förbereder dig hemma på bästa sätt.

En stund för dig själv eller tillsammans med vän/vänner


Erbjudande - G
å två och få 10%*
Klicka in på det datum du väljer och gör du valet där.
*Gäller ej om du går online

Allt detta ingår

 

  • Två föreläsningar, ledd reflektionstid, där vi guidar dig igenom metoder som skapar nya insikter om dig själv.
   Föreläsningarna kommer att handla om hur vi på bästa sätt kan lära oss leva livet levande, mitt i allt. Vi kommer att beröra det som är viktigt och värdefullt för att få insikter om hur just du fungerar på bästa sätt. 
   Du kommer få tid att fundera, reflektera och sätta upp planer för hur du vill börja skapa din framtid, så som du vill leva den.

  • Du kommer även få uppleva ett lugnt stillasittande yinyogapass (bolster, filtar och klossar finns på plats). Passar även dig som aldrig yogat tidigare. Yogans hälsoeffekter är enorma och vi kommer ge dig möjlighet att prova på men även förstå vad  yogan kan ge dig och varför.

  • En ledd Checka in övning
   En upplevelsebaserad stund där vi låter kropp och själ få en stunds sinnesro med fokus på visualisering som kan ge oss ny energi i stunden och även framöver.

  • Walk & Think (Promenad och reflektion)
   Att få vandra i naturen med en fundering på fickan och låta rörelsen i kroppen leda tanken framåt är en spännande process som vi kommer genomföra tillsammans.

  • En härlig brunch där vi dukar upp lite olika möjligheter att fylla en god tallrik för dina smaker.
   (meddela oss om du har allergier )

  • Utöver detta ger vi den fina möjligheten att få vara i ett sammanhang med dig själv och andra som vill investera i sig själv för att vi är värdefulla i våra liv.

   Vi ser fram emot att inspirera och inspireras av dig.

   Välkommen önskar
   Liselott & Maritza